Pc-Reparasjon

I dag får de fleste gjort svært lite uten internett. Arbeid blir gjort på PC-en, fritid planlegges og det er verktøyet for å holde kontakt med familie og venner. Når PC-en din ikke fungerer vil dette være roten til irritasjon og frustrasjon. Dette gjelder på jobb så vel som på fritiden.

De fleste av oss, datakyndige eller ei, vil rett og slett bare at PC-en skal fungere – alltid. Uansett hva problemet er, er vi her for å hjelpe deg.

Hos oss får du rask og effektiv håndtering av alle typer PC-reparasjoner. Med 20 års erfaring og en arbeidsmetode som fokuserer på effektivitet i alle ledd, kan vi sikre deg kort servicetid og lave reparasjonskostnader. Vi vil gjøre din hverdag helt fri for tekniske problemer, og hos oss skal du oppleve å bli ivaretatt dersom uhellet først er ute. 

Vi stiller blant annet opp med:
-       Serviceavtale for slik at du raskt kan finne ut hvorfor noe ikke funker
-       Datahjelp i eget hjem, med kurs og hjelp til PC, Mac, mobil eller nettbrett
-       Serviceoppdrag hos bedrifter
-       Berging av PC-en din dersom den har krasjet
-       Identifisering og løsninger rundt problemer med virus, malware og feilmeldinger.
-       Formell forsikringsrapport for fysisk ødelagt produkt.
-       Rensing av støv fra både stasjonær og bærbar PC.

Hos oss gir vi deg den beste prisen, hjelpen og servicen! Som et av Østfolds største verksteder vil du enkelt kunne få hjelp av oss, akkurat når du selv trenger det. Vi reparerer PC-er i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. Bor du ikke i nærheten kan du sende oss PC-en uansett hvor du befinner deg i landet.

Vi stiller med hastereparasjon dersom dataen din krasjer eller du har behov for IT-hjelp. Både privatpersoner og bedrifter vil innimellom ha behov for øyeblikkelig bistand. Vi hjelper deg med det det skulle være, og intet problemer er for lite.

Kontakt oss på vår vakttelefon dersom det skulle haste utenom ordinær arbeidstid: 99 74 73 92.