Tilbehør

Det er fort gjort å ha behov for teknisk tilbehør. Mistet laderen til telefonen eller laptopen? Behov for mer lagringsplass? Lyst på strøm on-the-go? Kanskje du bare vil ha en litt mer effektiv og morsom trening? Hos MakroTech finner du alt av tilbehør for å gjøre din digitale hverdag enklere. Hos oss finner du produkter du alltid har ønsket deg, og ting du ikke engang viste du hadde behov for.

Makrotech skal ha alt du trenger til din digitale hverdag. Reservedeler kan vi skaffe av OEM og originaldeler. Batterier og annet tilbehør til mobil og nettbrett har vi også masse av.

Vi fører produkter fra Apple, Samsung, Huawei , Sony, 4Smarts og Asus. I nettbutikken vår finner du også lagringsprodukter som minnekort, CD/DVD-rom, eksterne harddisker og minnepinner. 

Lyst til å gi en liten gave til deg selv eller noen du kjenner? Da er dette nettbutikken for deg! Noe vi ikke har som du gjerne skulle hatt? Ta kontakt med oss i dag og gi beskjed – så skal vi se hvordan vi får hjulpet deg med dine behov.